website
25% på HELE butikken til og med mandag!
Om oss
★★★★★Fra over 1000 kunder! | 2-5 dagers leveringstid | Norsk nettbutikk og produksjon

6 gode ideer til hvordan du lager det koselig med juleplakater

6 gode ideer til hvordan du lager det koselig med juleplakater

Julen nærmer seg med stormskritt og det er faktisk på tide å tenke på hvordan du skal pynte hjemmet til jul. Vi introduserer: Juleplakater! 


Det er ikke så mange år siden man aldri hadde tenkt på å bruke en plakat som en veggdekorasjon til jul hjemme. Juleplakatene ble brukt til å ønske god jul mange steder som på kontorer, kafeer og andre offentlige steder, men noen ikke mange brukte dem hjemme. 


I dag har situasjonen endret seg. Juleplakater har blitt en ganske utbredt hjemmepynt til jul. 


De kan brukes i alle rom fra stue, soverom, entré og bad.


Nedenfor gir vi deg 6 tips til hvilke plakater du kan bruke for å skape julemagi på veggen hos deg selv denne julen!

1. Moderne vinterbilder

Vinterbilder har vært en av våre mest populære kategorier de siste årene. Her er det så mye man kan variere med når det gjelder motiver, og nedenfor viser vi deg våre mest populære vinterbilder. 

juleplakater

Nedenfor ser du en bildevegg vi har satt sammen av tre moderne juleplakater. Motivene skaper en god stemning sammen og har også et element av humor med "Santa stop here" plakaten. Her har vi brukt 50x70 cm på alle plakatene. 

Moderne juleplakater

2. Nostalgiske juleplakater

Vi har laget en helt unik serie med gammeldagse juleplakater. Disse passer perfekt til å lage en koselig bildevegg til jul hvor man får skikkelig julenostalgi.

retro juleplakater

3. Juleplakater av Jenny Nystrøm

Den svenske kunstneren Jenny Nystrøm blir av mange regnet som "moren av julekort" i Norden og du kjenner nok igjen motivene hennes.


Motivene hennes som juleplakater bringer skikkelig nostalgi og julestemning i hjemmet! 

4. Søte juleplakater

Dersom du liker søte og minimalistiske juleplakater har vi også mange av de. Nedenfor kan du se flere av juleplakatene våre som er tegnet med fokus på nettopp det. 

5. Plakater med gammeldagse julebiler

Noe som har blitt svært populært de siste årene er røde biler som typisk kjører i et julelandskap med juletre på taket. Vi har en rekke slike plakater og de passer veldig fint å pynte veggen til jul med. Se på noen av variantene vi har nedenfor. 

6. Tekstplakater til jul

Mange liker tekstplakater som omhandler julen. Og som vi ofte påpeker kan det være passende å inkludere minst en tekstplakat når du lager en bildevegg. Nedenfor kan du se noen av tekstplakatene vi selger som omhandler jul. 

Uansett hvilke type juleplakater du liker så skal du finne noe på Plakatbar. Dersom du savner noen motiver eller har forslag til juleplakater vi kan designe så blir vi glad for alle forslag som kan sendes til kontakt@plakatbar.no. 


Lykke til med julepyntingen og god jul fra oss når den tid kommer!

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Spesielle merknader til din ordre
Legg til rabattkode

Hva ser du etter?


Populære søk:  Plakater  Krus  Fotball