website
25% på alle bilder og krus til og med mandag!
Om oss
★★★★★Fra over 1000 kunder! | 2-5 dagers leveringstid | Norsk nettbutikk og produksjon

Sjekk våre mest populære kunstplakater

Sjekk våre mest populære kunstplakater

Hos Plakatbar finner du svært mange kunstplakater. Det er ikke alltid så lett å vite hva man skal velge når man vil pynte veggen med nye plakater, og vi skriver derfor blogginnlegg hvor vi viser deg de mest populære plakatene innenfor forskjellige kategorier. 

Kunstplakater

De siste årene har kunstplakater blitt mer og mer populært. Mange av oss ønsker kunst på veggen, og gjerne uten å måtte betale mangfoldige tusen for det. Kunstplakatene våre trykkes på matt fotopapir som gir et tidløst og eksklusivt inntrykk. Nedenfor har vi samlet de mest populære motivene og temaene innenfor kunstplakater. 

Bildevegg kunstplakater

Matisse

Henri Émile Benoît Matisse (født 31. desember 1869 i Le Cateau-Cambrésis, død 3. november 1954 i Nice) var en fransk bildekunstner. Motivene hans er svært populære å dekorere hjemmet med. Henri Matisse var en av de største blant de tidlige modernistene. Selv om han arbeidet med mange ulike uttrykksformer og materialer, var det maler han gjorde seg mest kjent som. Nå er plakater av Matisse en svært populær kategori innenfor kunstplakater. 

Mest populære Matisseplakater

Norske kunstplakater

Norske kunstplakater er en fin måte å bruke våre nasjonale mesterverk som veggpryd. De nostalgiske norske bildene fra store norske kunstnere passer både i stuen, på hytta og på soverommet. De norske kunstplakatene tilbys også på lerret - og resultatet kan vi love er enestående!

Mest populære norske motiver

De forskjellige norske kunstnerne: (Klikk på navnet for å se alle motivene)

Evard Munch - Theodor Kittelsen - Harald Sohlberg - Nikolai Astrup - Christian Krogh

Vincent Van Gogh

Mange regner Vincent Van Gogh som den største nederlandske maleren, etter Rembrandt. Maleriene til Van Gogh har fascinert og inspirert mennesker over hele verden, og visste du at han faktisk bare brukte ti år på alle motivene sine? Vi har fått en egen designer til å lage nydelige plakater av de mest populære motivene til Van Gogh.  

Mest populære motiver av Van Gogh

William Morris

Den anerkjente engelske kunstneren William Morris er velkjent for sine botaniske og fargerike motiver. De passer utrolig bra som kunstplakater. 

Mest populære motiver av William Morris

Frida Kahlo

Fargerike plakater av Frida Kahlo er utrolig populært. Den mexicanske kunstneren har blitt mer og mer populær de siste årene. 


"Jeg maler min egen virkelighet," sa hun. "Det eneste jeg vet, er at jeg maler fordi jeg må, og jeg maler det som passerer gjennom hodet mitt, uten å tenke videre over det."

Mest populære motiver av Frida Kahlo

Bildevegger med kunstplakater

Vi har satt sammen flere bildevegger bestående av kunstplakater. Du kan se de mest populære nedenfor og klikke på dem for å gå direkte til den aktuelle bildeveggen. 

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Spesielle merknader til din ordre
Legg til rabattkode

Hva ser du etter?


Populære søk:  Plakater  Krus  Fotball