Skip to content
20% ADVENTSSALG NÅ | NORSK NETTBUTIKK OG PRODUKSJON | LEVERINGSTID: 2-5 VIRKEDAGER
20% ADVENTSSALG NÅ | NORSK NETTBUTIKK OG PRODUKSJON | LEVERINGSTID: 2-5 VIRKEDAGER

Vi er Plakatbar

Vi tenkte det kunne være hyggelig å presentere hvem menneskene bak Plakatbar er ovenfor deg som eksisterende eller (forhåpentligvis) ny kunde :) 

Plakatbar er en liten familiebedrift som består av Jim, Eivind og Elisabeth. I 2019 startet vi Plakatbar og tanken var at vi skulle selge plakater med motiverende og inspirerende sitater. Senere ballet det på seg og vi selger nå plakater og lerret innenfor alle mulige kategorier. 

Da vi stort sett konkurrerer med store og utenlandske firmaer (med norske nettbutikker) har vi noen kjerneverdier vi håper du som kunde setter pris på og som gjør at du velger å handle bildene dine lokalt. 

✔ Kvaliteten på produktene våre er PRIMA!
✔ Vi har RASK leveringstid
✔ 100% FORNØYDGARANTI. Bruk Klarna, få varene og se at du er fornøyd. Betal senere.

✔ Vi svarer RASKT på kundeservice
✔ Produksjonen vår er HELNORSK. Vi skaper norske arbeidsplasser og sparer klimaet med kortreiste varer.
✔ Vi har rimelige priser som gjør at flest mulig skal ha råd til å fornye hjemmet sitt med bilder.

Hvor trykkes plakatene?

Vi samarbeider med en annen liten norsk bedrift som holder til på Os, like utenfor Bergen. Bildeprint trykker alle plakatene, lerretene og krusene våre med tekst på. Både vi og Bildeprint er genuint opptatt av at du som handler hos oss skal få den beste kvalitet og være fornøyd med produktene. Derfor trykker vi alle plakater på premium 260g fotopapir. 

Har du egne ideer eller ønsker (dikt, sitater, bilder el.) du vil ha trykket på en plakat/posters? Send oss en forespørsel via vårt kontaktskjema så skal vi prøve å hjelpe deg :-)

Som en av få aktører innenfor dette markedet tilbyr vi gratis montering av plakat i ramme dersom du handler både plakat og ramme hos oss. 

Takk for at du besøker nettbutikken vår. Vi er sikker på at du vil bli fornøyd dersom du velger å handle noe hos oss, og om du mot formodning ikke skulle være det, lover vi 100% fornøydgaranti. Det vil si pengene tilbake om du ikke er fornøyd!