website
25% på alle bilder og krus til og med mandag!
Om oss
★★★★★Fra over 1000 kunder! | 2-5 dagers leveringstid | Norsk nettbutikk og produksjon

Slik kan du henge opp bilder - uten å lage hull i veggen

Slik kan du henge opp bilder - uten å lage hull i veggen

Ingen vil ha unødvendige hull i veggen!


For en bedrift som Plakatbar er det viktig å tilby kundene våre smarte løsninger som kan gjøre det enklere å dekorere veggen med bilder. 


Et gjentagende problem når man skal henge opp bilder er at man må borre hull i veggen. Og har man først laget hull, må det sannsynligvis henge noe akkurat der i all fremtid. Ellers må man male/sparkle for å tette hullene igjen. 


Spesielt for de med gipsvegger er det et problem at hullene i veggen blir svært synlige.  

Så hvordan henge opp bilder uten å lage hull?

Nedenfor vi deg flere forskjellige løsninger som kan hjelpe deg med å henge opp ting på veggen uten å lage hull. 

Tesa Opphengsspiker For Rammer Og Lerret - Inntil 2 Kg



Når du skal henge bilder opp på veggen er det ofte et problem at man ikke ønsker å lage hull (gipsvegger) eller skru skruer inn i panelvegger. Vi har løsningen med flere produkter som limes på vegg, noe som gjør at du kan henge opp plakater, lerret eller andre ting på veggen uten å lage hull!

Limputer


Suverent til å henge opp bilder, postkort, plakater og lignende direkte på veggen. Kan brukes på de fleste overflater og kan enkelt løsnes fra veggen, hvis du ønsker å endre plassering. Du kan bruk en limpad eller flere, alt etter hvor stort bildet/plakaten er.

Oppheng For Rammer Og Lerret - QuickPro - Opptil 3 kg


Heng opp rammer og canvas/lerret uten å måtte bruke spiker eller skruer. Opphengs platen leveres med en tape strips, som festes på baksiden av platen. Riv av beskyttelsespapiret og monter platen på veggen. Limer på de aller fleste overflater. Har du plassert den litt skjevt eller ønsker å skifte plassering, kan den enkelt løsnes fra veggen og limes på nytt. Dette kan gjentas flere ganger. Denne er glimrende til rammer, kalendre og til canvas/rammer. Platen har en «krok» som rammen kan henges på.


Opphengskroken tåler vekt inntil 3kg.

Denne videoen viser hvordan du utrolig enkelt kan bruke opphengskroken til å henge opp bilder (eller andre ting!)

StickY Folding Wall Hook - Opptil 1 Kg


Platen har en limpute på baksiden som kan festes på de fleste overflater. Glimrende til kalendere og lignende produkter. Kan også brukes til rammer. Har du plassert den litt skjevt eller ønsker å skifte plassering, kan den enkelt løsnes fra veggen og limes på nytt. Dette kan gjentass flere ganger



Opphengskroken tåler vekt inntil 1 kg.

Rammer

Er du på utkikk etter rammer til bildene dine? Vi har et stort utvalg i en rekke farger!


Husk også at dersom du bestiller både plakat og ramme hos Plakatbar, monterer vi plakaten i rammen for deg og du får det levert ferdig til å henges rett på veggen. 

Lykke til med å henge opp dine neste bilder på veggen - husk at du ikke trenger å lage hull i veggen for å henge opp noe!

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Spesielle merknader til din ordre
Legg til rabattkode

Hva ser du etter?


Populære søk:  Plakater  Krus  Fotball