website
Om oss
★★★★★Fra over 1000 kunder! | 2-5 dagers leveringstid | Norsk nettbutikk og produksjon

En helt unik gave - Lag ditt eget stjernekart

En helt unik gave - Lag ditt eget stjernekart

Konseptet bak et stjernekart er en enkel, men fantastisk idé.


Vi har alle spesielle dager i livene våre, øyeblikk vi setter pris på for livet, gode stunder med våre kjære, dagen vi møtte personen vi alltid drømte om, dagen vi giftet oss, dagen vi fikk vårt første barn, listen er endeløs.


Vi ønsker alle å fryse disse øyeblikkene i tid.


Hvis bare dette var mulig, ville livet vært fantastisk. Tenk deg å kunne gå tilbake til de spesielle tidene i livet ditt og være i stand til å gjenoppleve dem!


Dessverre kan man ikke reise i tid. Det er her stjernekart kommer inn.


Et stjernekart er et øyeblikk i tid, innrammet, som du kan ha på veggen slik at du alltid har en påminnelse om en spesiell dag i livet ditt.

For å være mer spesifikk, viser stjernekartene hvordan stjernene og stjernebildene på himmelen stilte seg på linje på en spesiell dag i livet ditt. Så hvis du ville se opp på himmelen på den spesielle dagen din (og det var ingen forurensning) ville du se stjernene akkurat som det du har på stjernekartet ditt.

Et tilpasset stjernekart lar deg justere stjernekartet for å gjøre det enda mer tilpasset og spesifikt for DEG! 


Hos Plakatbar har vi et stort utvalg av design og mange forskjellige fargekombinasjoner. Du kan velge den som passer deg best. I tillegg lar et tilpasset stjernekart fra Plakatbar deg også legge til en tittel og et sitat etter eget valg. Du kan skrive hva som helst i tittelen og sitatet, la kreativiteten løpe fritt! Alternativt er tittelen der du kan skrive hva som var spesielt med den aktuelle dagen, for eksempel "Dagen vi ble gift". Deretter kan du bruke sitatdelen i ditt tilpassede stjernekart for å beskrive hva du følte på den spesielle dagen din. For eksempel: "I det øyeblikket jeg så deg i den brudekjolen, forsto jeg hva kjærlighet er."


Et tilpasset stjernekart er også en fantastisk idé for en gave. Mange gaver som gis i disse dager er ikke personlige for mottakeren, men noe som mange andre kan ha. I tillegg har vi alle fått gaver som vi ikke likte i det hele tatt, eller som aldri brukes. Et tilpasset stjernekart løser dette problemet.


Et tilpasset stjernekart er eksklusivt for personen som mottar gaven. Den er personlig og tilpasset slik at den passer deres smak og minner dem om et spesielt øyeblikk i livet deres. Tenk deg, hvor mye ville du elsket en gave som var en konstant påminnelse om en flott tid i livet ditt?

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Spesielle merknader til din ordre
Legg til rabattkode

Hva ser du etter?


Populære søk:  Plakater  Krus  Fotball