website
Om oss
★★★★★Fra over 1000 kunder! | 2-5 dagers leveringstid | Norsk nettbutikk og produksjon

Farsdag 2022 - Unike farsdagsgaver

Farsdag 2022 - Unike farsdagsgaver

Den andre søndag i november er det farsdag og da skal alle fedre gjøres litt ekstra stas på. I 2022 faller farsdagen på søndag 13. november for Norge og Sverige. 


I Danmark er farsdag 2022 den 5 juni. 


Vi tenker at den fineste gaven man kan gi til sin pappa på farsdagen er noe personlig. Gaver som sier noe om hva pappa betyr for deg.


Vi har derfor laget en serie med plakater og krus til pappa. Faren din vil garantert bli glad for disse gavene til farsdagen. 


Husk at dersom du handler for over 599,- får du også gratis frakt. Kanskje vil du bestille en gave som leveres direkte til faren din i forbindelse med farsdagen? I så fall kan du oppgi hans adresse som leveringsadresse når du bestiller.

Turkopper til pappa

Kjøp en turkopp i farsdagsgave. Garantert populær hos pappa! 

Personlige plakater til pappa

Vi har mange personlige plakater som kan være den perfekte farsdagsgaven. 

Krus til farsdagen 2022

Hvorfor ikke kjøpe et krus til pappa på farsdagen? Et krus som han kan bruke hver dag når han drikker morgenkaffen, og huske på at han fikk det av nettopp deg! 

Eller kanskje pappa trenger noe til spillrommet? ;)

Mange av oss har nok en pappa som gamer. Og vi er ganske sikker på at pappa hadde satt pris på våre råkule gamingplakater til å pryde kjellerstuen, gamingrommet eller mancaven. En perfekt gave til farsdagen 2022! 


Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Spesielle merknader til din ordre
Legg til rabattkode

Hva ser du etter?


Populære søk:  Plakater  Krus  Fotball