website
20% på HELE butikken til og med mandag!
Om oss
★★★★★Fra tusenvis av kunder! | 2-5 dagers leveringstid | Norsk nettbutikk og produksjon

10 tips til hvordan du pynter kjøkkenet med plakater

10 tips til hvordan du pynter kjøkkenet med plakater

Her får du noen tips og triks til hva som kan være lurt og tenke på når du skal bestille bilder til kjøkkenet ditt. 

Klikker du på bildene i dette innlegget, så kommer du rett inn i nettbutikken:)

God lesing :)

1. Velg riktig stil


Start med å velge en stil eller tema som passer godt med kjøkkenets design. Er det en moderne, klassisk, eller rustikk stil? Plakater kan tilpasses for å passe enhver stil.

2. Planlegg layouten


Tenk på hvordan du vil plassere plakatene på kjøkkenet. Du kan lage en kollasj, henge dem i en linje, eller gruppere dem sammen i en bestemt del av kjøkkenet. Dersom du ikke ønsker å henge de på veggen, kan du også sette de på kjøkkenbenken.

3. Velg passende bilder


Velg bilder som reflekterer din personlighet og kjøkkenets formål. Det kan være matinspirerte bilder, quotes om matlaging, eller til og med personlige bilder av familie og venner som lager mat sammen.

4. Størrelse og rammer


Tenk på størrelsen på plakatene og rammene. Store plakater kan være flotte fokuspunkter, mens mindre plakater kan brukes som supplerende dekorasjon.

5. Fargekoordinering


Sørg for at fargene på plakatene passer til kjøkkenets farge. Dette vil bidra til å skape en sammenhengende og harmonisk atmosfære.

6. Praktisk og funksjonelt


Husk at kjøkkenet er et funksjonelt rom. Plakatene bør ikke hindre arbeidet på kjøkkenet eller være i veien for oppgavene dine. 

7. Tematisk variasjon

Legg til variasjon ved å inkludere plakater med ulike temaer. Dette kan inkludere oppskrifter, kjøkkenregler, kunstverk, eller til og med historiske matplakater.

8. DIY-prosjekter

Hvis du er kreativ, kan du lage dine egne plakater. Dette gir deg muligheten til å tilpasse dem helt etter dine egne ønsker.      

 I hovedmenyen velger du plakater, velg deretter "lag plakater selv". Bruk dine egne bilder og heng minnene opp på veggen. 


9. Lag en personlig touch

Inkluder personlige elementer som bilder av dine egne matlagingseventyr eller familieoppskrifter for å gjøre kjøkkenet mer personlig.

10. Vedlikehold

Husk å støvsuge eller tørke av plakatene jevnlig for å holde dem rene og friske. Fuktighet og fett fra matlaging kan etter hvert føre til skader på plakatene.

Jeg håper dette innlegget er til inspirasjon og kan hjelpe deg til å finne fine motiver som passer til ditt kjøkken :)

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Spesielle merknader til din ordre
Legg til rabattkode

Hva ser du etter?


Populære søk:  Plakater  Krus  Fotball