website
Om oss
★★★★★Fra over 1000 kunder! | 2-5 dagers leveringstid | Norsk nettbutikk og produksjon

Tips til hvordan du styler soverommet med plakater

Tips til hvordan du styler soverommet med plakater

Å style soverommet med plakater kan virkelig gi det et personlig preg og skape en atmosfære som reflekterer din smak og stil. Her er noen tips for hvordan du kan  style soverommet ditt med plakater:

1. Velg tema eller stil: Bestem deg for hva slags atmosfære du ønsker å skape. Ønsker du en avslappet og beroligende atmosfære, eller foretrekker du noe mer livlig og energisk? Velg plakater som passer til dette temaet eller stilen.

2. Størrelse og layout: Vurder størrelsen på veggen og møblene når du velger plakater. Store plakater kan fungere bra som et fokuspunkt over sengen eller på en stor, tom vegg, mens mindre plakater kan grupperes sammen for å skape en mer dynamisk layout.

3. Bland og match stiler: Ikke vær redd for å blande forskjellige stiler og typer plakater. En blanding av kunst, fotografier, sitater og illustrasjoner kan skape en interessant visuell effekt.

4. Rammevalg: Velg rammer som komplementerer både plakatene og interiøret i rommet ditt. Du kan velge en enhetlig ramme-stil for et mer sammenhengende utseende, eller gå for en mer eklektisk tilnærming ved å blande ulike rammer. Velg blant annet mellom rammer i sort, hvit eller eik.

5. Plassering: Plasser plakatene på en måte som skaper balanse i rommet. Du kan for eksempel plassere en stor plakat over sengen og deretter balansere den med mindre plakater eller andre dekorative elementer på sidene.

6. Fargepalett: Tenk på fargepaletten i soverommet ditt og velg plakater som passer inn i denne paletten. Dette kan bidra til å skape en harmonisk og sammenhengende utseende.

7. Personlig preg: Velg plakater som betyr noe for deg personlig, enten det er bilder av favorittsteder, inspirerende sitater eller kunstverk som appellerer til deg. Dette vil gjøre soverommet ditt til et mer personlig og innbydende rom.

Lag din egen stjerneplakat som viser stjernehimmlen en dag som betyr litt ekstra for dere. Det kan for eksempel være dagen dere giftet dere, dagen dere ble forlovet, eller når dere ble foreldre, eller dåpsdagen. Velg om stjerneplakaten skal være formet som jorden, ett hjerte, en måne eller en stjerne. Dette motivet er også fint å gi i gave :)8. Ikke overfyll: Unngå å overfylle veggen med for mange plakater, da dette kan gjøre rommet overveldende. Velg heller noen få plakater som virkelig skiller seg ut og gir rommet pusterom.

Ved å følge disse tipsene kan du style soverommet ditt med plakater på en måte som skaper et vakkert og personlig rom hvor du virkelig kan slappe av og føle deg hjemme.

Alle bildene i dette innlegget er hentet fra kategorien "soverom", med unntak av plakaten der du bruker egne bilder. Den er hentet fra kategorien " lag plakater selv". Sjekk gjerne ut nettbutikken for mer inspirasjon :) Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Spesielle merknader til din ordre
Legg til rabattkode

Hva ser du etter?


Populære søk:  Plakater  Krus  Fotball