website
Om oss
★★★★★Fra over 1000 kunder! | 2-5 dagers leveringstid | Norsk nettbutikk og produksjon

Slik pynter du med juleplakater

Slik pynter du med juleplakater

En ny måte å pynte til jul på - med plakater!

Julen er en tid for kos, tradisjoner, og selvfølgelig pynt og dekorasjoner! Enten du bor i et lite rom, en stor villa eller bare vil tilføre litt ekstra julestemning i kontormiljøet, kan juleplakater være en perfekt løsning. 

De er enkle å sette opp, rimelige og kan gi stor effekt med minimal innsats. Her gir vi deg noen ideer om hvordan du kan pynte med juleplakater denne julen. 

Juleplakater i inngangspartiet

Gi gjestene dine en varm velkomst ved å henge en festlig juleplakat eller vinterplakat ved inngangspartiet. Velg en plakat med et universelt julebudskap eller noe som reflekterer din personlige stil. I eksempelet her har vi brukt to nostalgiske skiplakater som også passer godt i julen. 


skiplakater

Nostalgiske juleplakater

Vi elsker julen, og vi elsker den gammeldagse julen! Derfor har vi laget en helt unik serie med gammeldagse juleplakater. Disse passer perfekt til å lage en koselig bildevegg til jul hvor man får skikkelig julenostalgi :)


 


nostalgiske juleplakater

Moderne juleplakater

Hvorfor ikke lage en midlertidig bildevegg med ulike juleplakater? Miks og match med ulike størrelser, farger og design. Dette kan bli et flott fokuspunkt i stuen. Nedenfor viser vi deg noen minimalistiske og moderne juleplakater. 

Moderne juleplakater

Vinterbilder

Vi vil påstå at jul og vinter henger sammen. Derfor kan du like godt pynte med vinterbilder til jul, som også gir nettopp julefølelse. Se våre mest populære vinterbilder nedenfor. 


vinterbilder

Julekrus

Som en bonus vil vi vise deg noen av julekrusene våre. Disse er den perfekte julegave, og mange av de kan personaliseres! En billig og enkel gave som garantert blir satt pris på! 


julekrus

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Spesielle merknader til din ordre
Legg til rabattkode

Hva ser du etter?


Populære søk:  Plakater  Krus  Fotball