website
Om oss
★★★★★Fra over 1000 kunder! | 2-5 dagers leveringstid | Norsk nettbutikk og produksjon

7 tips for å pynte med plakater til våren

7 tips for å pynte med plakater til våren

Våren er endelig her. Og med våren kommer lys, varme og ikke minst friske farger. Selv liker vi å fornye hjemmet og interiøret når den mørke vinteren har sluppet taket. Og nedenfor vil gi gi deg noen tips til hvordan plakater kan brukes til å gi nytt liv på veggen. 

1. Plakater med friske farger

Når du skal innrede hjemmet ditt med plakater til våren anbefaler vi å velge plakater med lyse og friske farger. Du kan for eksempel kjøpe plakater med blomster, grønne planter, fugler eller sommerfugler.

2. Bruk grønnfarger

Grønnfarger er en populær fargetrend om våren. Vi har satt sammen en egen kolleksjon med plakater hvor fargen grønn er dominerende. Disse plakatene gir et fresht og friskt inntrykk. 

3. Lag en bildevegg

Å lage en bildevegg eller plakatvegg er å henge opp flere plakater sammen på veggen. Du kan velge plakater med ulike størrelser og farger for å skape en interessant og dynamisk vegg.

4. Kjøp nye rammer

Selve rammen som plakaten sitter i har mye å si for helhetsinntrykket. Velg rammer i tre, og ikke plast, for å gi en lett og luftig følelse. Rammene våre er trerammer og til friske vårfarger anbefaler vi ramme i eik. 

5. Gjør det personlig

Heng opp plakater som betyr noe spesielt for deg. Det kan være et favorittsitat eller et bilde av et sted du har vært, eller et annet personlig bilde. For eksempel familiebilder. Dette vil gi hjemmet ditt en personlig og unik touch.

6. Tenk helhet

Når du skal velge plakater kan det være lurt å tenker over hvordan det spesifikke rommet ellers er innredet. Plakater kan fungere bra sammen med andre innrednings-elementer som lys, speil, puter og tepper. Prøv å matche farger og stil for å gi et sammenhengende utseende til hjemmet ditt.

7. Bruk norske landskapsbilder

Vår og sommer forbinder hvertfall vi med natur. Og hva er vel vakrere enn å pynte med bilder av vårt storslåtte land? Vi har plakater og lerret fra de fleste steder i Norge, og disse bildene har definitivt sin plass gjennom hele året, men kanskje spesielt om våren. 

Vi håper dere alle får en nydelig vår. Og dersom dere har andre tips til hvordan man kan bruke plakater til dekorasjon av hjemmet til våren må dere gjerne tipse oss på kontakt@plakatbar.no 

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Spesielle merknader til din ordre
Legg til rabattkode

Hva ser du etter?


Populære søk:  Plakater  Krus  Fotball