website
Om oss
★★★★★Fra tusenvis av kunder! | 2-5 dagers leveringstid | Norsk nettbutikk og produksjon

9 gavetips til morsdagen

9 gavetips til morsdagen

Gavetips til morsdagen 2023


12 februar 2023 er det morsdag. Kjøp en personlig gave til moren din nå, slik at den rekker frem før morsdagen!


Morsdagen er en høytid som hedrer mødre over hele verden. Den amerikanske inkarnasjonen av morsdagen ble skapt av Anna Jarvis i 1908 og ble en offisiell amerikansk helligdag i 1914. I USA feirer man morsdag den andre søndagen i mai. Mange andre land feirer også høytiden på denne datoen, mens noen markerer feiringen på andre tider av året. 


Jarvis skulle senere fordømme høytidens kommersialisering og tilbrakte den siste delen av livet på å prøve å fjerne det fra kalenderen. Mens datoer og feiringer varierer, handler morsdagen stort sett om å vise mødre at man setter pris på dem med blomster, kort og andre gaver.


Datoer for morsdag 2023

Norge: 12 februar 2023

Sverige: 28 mai 2023

Danmark: 14 mai 2023


Vi vet av personlig erfaring at det å kjøpe en gave til morsdagen sjelden er lett. Derfor har vi laget et gaveutvalg som er både personlig, billig og som skiller seg ut fra det du finner på kjøpesentrene.


Nedenfor gir vi deg 9 gavetips til morsdagen. (Du kan klikke på produktbildene for å komme rett til produktet i nettbutikken) 

1. En personlig fotoplakat til mamma

Ingenting er vel så personlig som bilder? 


Lag din egen bildeplakat til mamma, trykket på premium matt fotopapir. Du kan selv skrive inn tekst som skal vises under plakaten. 


Husk at vi selger rammer separat, og dersom du også kjøper ramme hos oss så monterer vi bildet i rammen for deg :)  


2. Mammakopp - Godt Jobbet

Ønsker du en personlig gave til moren din? Da har du funnet riktig gave! Skriv inn ditt eget navn og gi en gave som garantert vil bety litt ekstra for mamma, og sannsynligvis få henne til å dra på smilebåndet :) 3. Tekstplakater til mamma

Hva med å kjøpe en koselig tekstplakat til mamma? En plakat som som gjenspeiler mammarollen, og som sier mye om hvor mye hun betyr for deg. Perfekt til å ha på kontorpulten, på soverommet eller noen andre steder hvor mor kan bli minnet på hvor mye hun betyr for nettopp deg. 


4. Til mammaen som drikker mye Pepsi Max

Pepsi Max. Mamma. Jeg føler ordrene hører sammen. Det virker som Pepsi Max har blitt et fenomen for kvinner i Norden, og vi har laget mange morsomme plakater og krus som spiller på nettopp det. 


5. Stjernekart - Den perfekte gaven

Et stjernekart er en veldig spesiell, tilpasset gave til dine kjære som de virkelig vil sette pris på. Gjør gaven din til et minne, en følelse, som er spesiell for mottakeren. Stjernekart er garantert en gave som vil vare evig!6. Lag din egen kopp med bilde og tekst til mamma

Hva med å lage en helt personlig gave til morsdagen? En kopp hvor hvor du selv laster opp bilde og skriver din egen tekst. Mamma vil nok fort få denne som favorittkoppen sin!


7. Kjøp en turkopp til mamma

Har du en mor som elsker å gå på tur? Da kan en personlig turkopp være en fin gave til morsdagen. Vi har en rekke varianter innenfor emaljekopper som er perfekte til nettopp tur og friluftsliv. 


8. Verdens beste mamma

Et skikkelig hyggelig krus å få i gave! 

På den ene siden av koppen til mamma står det: 

"Du er en fantastisk mamma!
Takk for at du alltid er der,
for all latteren, humoren,
gode opplevelser, herlige minner,
din forståelse, trøst, og
ikke minst fordi du tar meg
for den jeg er. Takk."

På den andre siden av kruset er det en illustrasjon av et hjerte, hvor du kan skrive moren din sitt navn i, sammen med teksten "verdens beste mamma". 


9. Lag puslespill med eget bilde

Her kan du bruke ditt eget design eller bilde til å lage et unikt puslespill! 


Kanskje du kan laste opp et familiebilde eller et annet personlig bilde og gi i gave? 


En morsom gave å få til morsdagen! :) 


Vi håper at du har funnet noe inspirasjon til hva du kan kjøpe til mamma til årets morsdag. Husk at en gave ikke måles etter pris, men at de beste gavene ofte er de som er personlige.


God morsdag til alle mødre der ute!

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Spesielle merknader til din ordre
Legg til rabattkode

Hva ser du etter?


Populære søk:  Plakater  Krus  Fotball