website
20% på HELE butikken til og med mandag!
Om oss
★★★★★Fra tusenvis av kunder! | 2-5 dagers leveringstid | Norsk nettbutikk og produksjon

Lag personlige plakater

Lag personlige plakater

Gjør det personlig..

Hos Plakatbar kan du lage mange forskjellige personlige plakater.

Vi er opptatt av at du som kunde skal kunne personalisere og lage dine egne plakater. Vi har plakater i en rekke kategorier hvor du selv velger tekst, design, farge eller andre detaljer.

Plakat med eget bilde 

Du kan velge om plakaten din skal ha en hvit kant rundt motivet, eller om motivet skal dekke hele plakaten. Du kan også velge om plakaten din skal trykkes med farge eller i sort/hvitt.

Når du lager din egen plakat kan du velge mellom størrelsene 21x30, 50x70 eller 70x100 eller 100x150.

Lag kvadratisk plakat

Nedenfor kan du bestille ditt eget bilde på kvadratisk plakat, trykket på premium matt fotopapir. 

Når du lager din egen kvadratiske plakat kan du velge mellom størrelsene 50x50 og 70x70. Husk at vi selger kvadratiske rammer separat, og dersom du også kjøper ramme hos oss så monterer vi bildet i rammen for deg :)

Lag tekstplakat


Nå kan du lage din EGEN tekstplakat hos Plakatbar! Du kan velge mellom fonter, farger, og skriver selvfølgelig inn din egen tekst som skal trykkes på plakaten.

Personlige familieplakater

Familiehender


Våre unike plakater som viser familiens hender og fødselsdato er spesielt populære om dagen.

Fødselsplakat

Vi selger mange fødselsplakater på nett. Vår fødselsplakat er unikt tilpasset ditt barn. Vi har laget varianter som både passer godt som et interiør i stuen eller som en søtt innslag på barnerommet.

Dersom du velger en av de fire første fødselsplakatene i produktlisten nedenfor kan du selv velge hvilket design babyen skal ha, og bakgrunnsfarge på plakaten.

1:1 plakatene selges i størrelsen 50x70 og babyen på plakaten har den eksakte lengden som barnet ditt hadde ved fødsel.

Vi personaliserer alle fødselsplakatene unikt for ditt barn og plakatene trykkes på premium matt fotopapir. Bestill sammen med ramme og vi monterer plakaten gratis i rammen for deg.

Stedsplakater

Vi har mange byplakater og stedsplakater. Har vi ikke din by eller hjemplass? Da kan du enkelt lage din egen stedsplakat med kart over din hjemplass eller favorittsted kan du bruke designeren vår HER.

Stjerneplakat

Stjerneplakatene våre er den perfekte gave eller minne om en spesiell hendelse. Ved hjelp av systemet vårt lages en plakat som viser hvordan stjernehimmelen så ut på et eksakt tidspunkt og sted. Du fyller selv inn dato og sted, og plakaten lages med akkurat den stjernehimmelen.

Disse er svært populær å gi til kjæresten. Du kan for eksempel lage en plakat som viser stjernehimmelen den dagen dere møttes, ble kjærester, forlovet dere eller kanskje bryllupsdagen. Stjerneplakaten kan også være en fin gave til barn med for eksempel tittelen "Stjernehimmelen dagen du ble født."

Her kan du være kreativ og lage akkurat den stjerneplaten til akkurat det øyeblikket du måtte ønske!

Navneplakater

Vi i Plakatbar mener at plakater som du kan personalisere med ønsket navn eller tekst er en helt unik måte å lage noe personlig, enten til deg selv eller som gave. Derfor designer vi jevnlig nye plakater hvor du selv kan skrive inn din egen personalisering.

Som du ser har vi mange forskjellige plakater som kan personaliseres enten med bilde eller tekst. Lag dine egne i dag og sett et unik preg på veggen, med plakater som betyr noe ekstra akkurat for deg eller din familie. 

Dersom du har tips til oss eller ønsker om en spesiell personalisering eller et spesielt design på plakaten så kan du sende oss en e-post på kontakt@plakatbar.no - Vi fikser det meste når det kommer til plakater! :) 

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres

Spesielle merknader til din ordre
Legg til rabattkode

Hva ser du etter?

Populære søk:  Plakater  Krus  Fotball